Nimi
Qëllimi i NimiTV

Qëllimi i jonë është që audienca e NimiTV të ketë një eksperiencë superiore sepse përfshihen programe dhe mundësi për të gjithë familjën.


Vetem 13.90 € ne muaj


Shijo programet e NimiTV


Kanale Kombëtare nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia dhe Mali i Zi.
Kanale Lokale nga Tirana, Vlora, Shkodra, Fieri, Peja, Prizreni, Mitrovica, Gjilani, Tuzi, Ulqini, Plava, Shkupi, Struga, Dibra, Gostivari etj.
Shumë kanale për fëmijë.
Stafi i NimiTV

Stafi i NimiiTV ofron sherbim profesional. Ju mund të na kontaktoni
për çdo informat ,porosi apo ndihm teknike. Ne jemi në shërbimin tuaj.

Shërbim Teknik24 orë në ditë 7 ditë në javë

365 ditë në vit
NimiTV ju mundëson të jeni më afër atdheut.

Më shumë se 100 kanale Shqip Kombëtare duke përfshirë edhe kanale lokale nga Tirana, Vlora, Shkodra, Fieri, Peja, Prizreni, Mitrovica, Gjilani, Tuzi, Ulqini, Plava, Shkupi, Struga, Dibra, Gostivari etj etj. Më pran jush që të jeni gjithmonë të informuar për vendlindjen dhe rajonin.

Oferta Fantastike


High Definition BOX      Të gjitha Ligat Kryesori

Regjistrohu dhe përfitoni
ofertat e fundit


SubscribeCopyright © 2013 NIMITV All rights reserved