Vetem 13.90 € ne muaj

“Sherbimi Teknik 24/7, 365 ditë në vit”
Austria +43-1-253022270
Zvicër +41-44-578-88-99
Gjermani +49-69-257367158
Angli +02-03-139-9024
Suedi +46-8-535-278-12
Norvegji +47-21-95-49-06
Australia +61-2-6188-4899
Amerika +1-877-203-6743
Franca +080-090-9587
Finland +358-9-23170541
Luxembourg +352-2-786-1384
Belgjik +32-2-893-70-98
Itali +39-06-83364687
Holanda +08-00-023-2267
Greqi +30-211-1983848

“NimiTV në shërbimin tuaj”

Dërgo mesazhin tuaj.

Koncepti i komanisë NimiTV është që të jemi sa më afër konsumatorëve tanë
NimiTV

Na Kontaktoni


Dergo


NimiTV ju mundëson të jeni më afër atdheut.

Më shumë se 100 kanale Shqip Kombëtare duke përfshirë edhe kanale lokale nga Tirana, Vlora, Shkodra, Fieri, Peja, Prizreni, Mitrovica, Gjilani, Tuzi, Ulqini, Plava, Shkupi, Struga, Dibra, Gostivari etj etj. Më pran jush që të jeni gjithmonë të informuar për vendlindjen dhe rajonin.

Oferta Fantastike


High Definition BOX      Të gjitha Ligat Kryesori

Regjistrohu dhe përfitoni
ofertat e fundit


SubscribeCopyright © 2013 NIMITV All rights reserved