Për më të vegjlit, filmat vizatimor janë të dubluar në Shqip në kanalet e veçanta vetëm për fëmijët tuaj.1000 kanale nga e gjithë bota / 100 kanale Shqiptare

Pakoja më e madhe televizive Shqiptare


“Mund te ktheheni në kohë 7 ditë mbrapa në kanale kryesore”Edhe nëse nuk keni qenë në shtëpi në kohën kur është shfaqur seria juaj më e dashur apo lajmet, filmat apo show i juaj i preferuar, ju mund ti shikoni ato duke e kthyer kohën dhe duke zgjedhur cilin program dëshironi ta shikoni kurdo që ju të gjeni kohë gjatë javës.

Nuk do të humbisni asnjë Film, Show apo event Sportiv“Teknologjija më e re IPTV”

Direkt e në shtëpinë e juaj.

Me përdorim të internetit dhe teknologjisë moderne në përgjithësi, NimiTV ofron kualitetin më të lartë të mundshëm të video dhe audio shërbimeve dhe i sjell direkt e në shtëpinë e juaj pa përdorimin e kabllove apo satelitëve.
Kjo formë e re moderne është IPTV. Nëpërmjet set-top-boxit të NimiTV dhe internetit, ju mund të shikoni programe nga e gjithë bota, direkt e në shtëpinë e juaj.Video on Demand 30.000 Orë

Në NiMiTV mund ti gjeni filmat, serialet më të ri shqip dhe skeçet humoristike nga humoristët më të mire nga Kosova dhe Shqipëria.
Humor
Filma Shqip
Seriale
Dokumentar
E veçanta tek NiMiTV mund të keni qasje në filma shqip në çfarëdo kohe. Filmat shqip si Nëntori i Dytë, Udha e Shkronjave, Lepuri me 5 Këmbë etj etj, janë pjesë e listës së filmave të cilët mund ti shikoni kur të doni ju me të afërmit tuaj e ta kujtoni së bashku historinë dhe traditën Shqiptare ndër shekuj.


NimiTV ju mundëson të jeni më afër atdheut.

Më shumë se 100 kanale Shqip Kombëtare duke përfshirë edhe kanale lokale nga Tirana, Vlora, Shkodra, Fieri, Peja, Prizreni, Mitrovica, Gjilani, Tuzi, Ulqini, Plava, Shkupi, Struga, Dibra, Gostivari etj etj. Më pran jush që të jeni gjithmonë të informuar për vendlindjen dhe rajonin.

Oferta Fantastike


High Definition BOX      Të gjitha Ligat Kryesori

Regjistrohu dhe përfitoni
ofertat e fundit


SubscribeCopyright © 2013 NIMITV All rights reserved